Ship supply Romania, Ship chandler Romania,Aprovizionare nave Romania

Aprovizionare nave Romania: pentru ca experienta isi spune cuvantul in ceea ce facem, RYAN SHIPPING SRL ofera o paleta larga de produse destinate navelor, adaptandu-ne la necesarul clientilor nostri.

Toate aprovionarile cu alimente si materiale se realizeaza direct si in timp util la bordul navei (atat in dana cat si la rada).

Aprovizionare nave Romania

RYAN SHIPPING SRL acopera in principal porturile din orasele Galati, Braila, Tulcea dar, la cerere, putem livra si in alte locatii.

Aprovizionare nave Romania:

    • Livrarea de produse alimentare si non alimentare
    • Aprovizionarea cu apa potabila
    • O gama variata de materiale: detergenti si alte produse chimice pentru menaj, vopsele si uleiuri navale, carburanti, unelte, parame si chingi, steaguri, harti, log books, compasuri si rigle navale, consumabile, carpe si lavete pentru camera motoarelor, electrocasnice, diagrame ale Amiralității Britanice, publicații nautice, echipamente de stingere a incendiilor, piese de schimb.

Serviciile de aprovizionare includ transportul si toate formalitatile necesare unei livrari eficiente.

In plus, suntem la dispozitia echipajelor navelor cu servicii ca, dar nu numai:

  • Reincarcare cartuse: Incarcam o gama larga de cartuse cum ar fi: cartuse pentru diverse imprimante (Canon, Philips, XP, LASER, INKJET), multifunctionale profesionale, fax-uri, etc.
  • Reincarcare  si verificare butelii CO2, O2: in functie de tipul de butelie pe care il aveti in dotare putem asigura servicii diverse, respectiv preluarea buteliilor goale de la bordul navei, reincarcatea acestora la centre specializate ( cu oferirea certificatelor specifice), verificarea buteliilor si reinnoirea certificatelor de garantie unde este cazul. In cazul in care butelia nu este compatibila ca si sistem de incarcare cu sistemul aflat in aceasta zona, putem oricand sa furnizam variante (schimb- cumparare butelie cu sistem compatibil)
  • Diverse servicii de verificare: asiguram servicii de verificare life raft, verificari ale sistemelor electrice si comunicatii. Punem la dispozitie certificate de calitate pentru toate serviciile prestate. Deasemenea oferim servicii de transport pentru piesele ce trebuiesc verificate sau reparate